2465 7794 mette@norja.dk

Salgstræning

SALGSTRÆNING

Få vist vejen til, hvordan DU løfter dit salg til et markant højere niveau

Har du brug for at lære, hvordan du booker dine egne salgsmøder, eller mangler du bare en effektiv opfrisker, så lad mig være din guide og personligt træne dig i kunsten at ringe ”kold kanvas” og få varme salgsmøder i kalenderen.

Det er jo ikke nogen hemmelighed, at rigtig mange sælgere har meget let ved overspringshandlinger, når det gælder mødebooking, opfølgning og salg på telefonen. Uden arbejdsglæde bliver resultaterne derefter.

Det er netop DENNE situation vi sammen skal have ændret via en genskabt motivation og ægte salgsglæde.

Lad mig guide dig igennem alle de vigtigste faser, der løser koden, åbner døren og får salget gennemført. Berøringsangsten forsvinder, og du kommer igen til at mærke motivationen og glæden ved at gå i gang med arbejdet.

Er du afslappet og bruger din intuition, vil du lynhurtigt opleve, at du gennem en mere bevidst, præcis og målrettet kommunikation, løfter din egen performance til helt nye højder.

Har du brug for hjælp og vejledning til implementering af et nyt CRM-system, står jeg selvfølgelig altid klar til at rådgive og hjælpe dig i brugen af dit nye system.

Mødebooking

Spark døren op til det afgørende kundemøde! Skal du bruge en telefonisk døråbner på jagten efter nye kunder, så lad mig booke dit første og altafgørende salgsmøde.

Peptalk

Få gejsten tilbage! Book mig til en peptalk og blive inspireret til, hvordan empati, intuition, drive og motivation baner vejen til en bedre salgssucces og smiley’er på bundlinjen.

METTE ER EN ABSOLUT STJERNE AT ARBEJDE MED

For Resights har Mette både ageret hardcore mødebooker, hjulpet med peptalks omkring salg for teamet samt udøvet privat salgscoaching for nogle af vores kollegaer. Mette er proaktiv, selvkørende og kommer med relevant feedback. Mette er en absolut stjerne at arbejde med. Ganske simpelt kun rosende ord herfra. 

Lars Horsbøl

Resights

VI KAN IKKE KLARE OS UDEN HENDE!

Vi benytter både Mette til at booke møder med potentielle kunder og til at aktiv kundeservice for eksisterende kunder. Begge dele løser hun over al forventning og med en ekstrem effektivitet. På den tekniske side, har Mette været hurtig til at sætte sig ind i vores komplekse produkter, husker hvad andre har fortalt hende om vores og konkurrerende produkter, og så er hun blevet superbruger af vores CRM-system. Vi kan ikke klare os uden hende!

Thomas Graabæk

GRAPHISOFT Center Danmark

HUMØRBOMBEN METTE KAN VARMT ANBEFALES

Mette har været vores mødebooker gennem snart 12 år og vi er utroligt glade for hende. Hun har et indgående kendskab til vores branche og hvordan vi adskiller os fra vores konkurrenter. Hun kommunikerer med alle niveauer og vi hører kun godt om det indtryk hun (altid) efterlader hos kunderne. Humørbomben Mette kan varmt anbefales til alle, der skal have sparket dørene op til mere salg.

Lars Bundgaard

LogistikCenteret A/S

Lær at forvandle “kold kanvas” til vækst og succes

Kontakt

Ring på

2465 7794

Send en mail

mette@norja.dk