2465 7794 mette@norja.dk

Mette Norja

METTE NORJA

Fundamentet til min succes som selvstændig salgskonsulent er støbt gennem en lang og udviklende rejse fra butiksuddannelse og ”salg i marken” til virksomheden NORJA med fokus på
professionel B2B mødebooking, individuel salgstræning, peptalk og personlig coaching.

Social empati, brug af intuition og ikke mindst en proaktiv indstilling til livet, har i mere end 30 år ført mig gennem en spændende karriere inden for SALG og i helt vidt forskellige brancher.

Min store passion til formidling og kommunikation er helt klart styrken i min succes som konsulent. Jeg er altid i højt humør, positiv, udadvendt og sprudlede af energi. Der er altid rigtig mange bolde i luften på én gang, da jeg ofte er tovholder på flere forskellige projekter samtidig. Der skal et stort drive og en stærk evne til at skabe motivation, hvis du vil arbejde efter mottoet: ”Udvikling frem for afvikling”.

Jeg elsker at formidle mine kunders budskaber gennem tillid og 100% tilrettet dialog til modtageren. Vi ser jo alle på verden med forskellige øjne og derfor er det yderst vigtigt, at møde andre lige der hvor de er.

Der bliver ofte skabt dybe dialoger på alle niveauer og i et tæt samarbejde med mine kunder følger jeg dem på rejsen til større vækst og mere succes.

Mødebooking

Spark døren op til det afgørende kundemøde! Skal du bruge en telefonisk døråbner på jagten efter nye kunder, så lad mig booke dit første og altafgørende salgsmøde.

Salgstræning

Vil du lære, hvordan du booker dine egne salgsmøder, eller mangler du bare en effektiv opfrisker, så ved jeg alt, hvad der er værd at vide om salg, mødebooking og CRM-systemer.

Peptalk

Få gejsten tilbage! Book mig til en peptalk og blive inspireret til, hvordan empati, intuition, drive og motivation baner vejen til en bedre salgssucces og smiley’er på bundlinjen.

METTES INDSATS HAR SKAFFET OS MANGE NYE KUNDER

Mette er en meget åben og hjertelig person som arbejder effektivt og meget målrettet. Jeg har igennem mange år har stor glæde af Mettes indsats med mange nye kunder til følge.

Jesper F. Zethner

Zethner Byggerådgivning

VI KAN IKKE KLARE OS UDEN HENDE!

Vi benytter både Mette til at booke møder med potentielle kunder og til at aktiv kundeservice for eksisterende kunder. Begge dele løser hun over al forventning og med en ekstrem effektivitet. På den tekniske side, har Mette været hurtig til at sætte sig ind i vores komplekse produkter, husker hvad andre har fortalt hende om vores og konkurrerende produkter, og så er hun blevet superbruger af vores CRM-system. Vi kan ikke klare os uden hende!

Thomas Graabæk

GRAPHISOFT Center Danmark

METTE ER EN ABSOLUT STJERNE AT ARBEJDE MED

For Resights har Mette både ageret hardcore mødebooker, hjulpet med peptalks omkring salg for teamet samt udøvet privat salgscoaching for nogle af vores kollegaer. Mette er proaktiv, selvkørende og kommer med relevant feedback. Mette er en absolut stjerne at arbejde med. Ganske simpelt kun rosende ord herfra. 

Lars Horsbøl

Resights

Mødebooking og resultatorienteret salgstræning

Kontakt

Ring på

2465 7794

Send en mail

mette@norja.dk