2465 7794 mette@norja.dk

Mødebooking

Spark døren op til det afgørende kundemøde

Skal du bruge en telefonisk døråbner på jagten efter nye kunder, så lad NORJA booke dit første og afgørende salgsmøde. Med et solidt fundament af viden om dine produkter eller ydelser finder vi i fælleskab de helt rigtige potentielle kundeemner, og du får hjælp til at forvandle dine ”kolde” emner til de varmeste, personlige salgsmøder.

Hos NORJA elsker vi at tale i telefon, og med et varmt og ægte smil få dine møder i kalenderen. Hos os er der ingen robotter eller irriterende telefonsælgere, kun mennesker, præcis som dem der sidder i den anden ende af røret og forventer at få klar og seriøs besked om netop dit budskab.

Vi er dem, vi er, – ligefremme, glade for udfordringer, og selvom vi bruger umiddelbart komplicerede teknikker, så er der altid følelser, fornemmelser og intuition med i hele forløbet.

Når alt kommer til alt, så handler det ganske enkelt om at have hjertet med og omgås hinanden positivt og målrettet. Det er dér, resultaterne kommer!

Når mødet er booket, står døren åben, så du nu selv kan gennemføre det efterfølgende salgsarbejde, og få din ordre i hus. Så lad NORJA’s team booke dine møder, og lad os gøre det så godt, at dine kunder selv åbner døren næste gang! Sådan forvandles ”kold canvas” til varmt salg!

Ring på 2465 7794 eller skriv til mette@norja.dk og lad os få en uforpligtende snak, så vi sammen kan få kunderne til at sige JA til salg.