2465 7794 mette@norja.dk

Peptalk

PEPTALK

Få gejsten tilbage!

Jeg elsker at sælge og ikke mindst at fortælle andre, hvordan de med telefonen som det vigtigste salgsværktøj, kan åbne døren til nye og vedvarende kunderelationer.

Min største passion er formidlingen af budskaber gennem bevidst og målrettet kommunikation. Det er nemlig vigtigt, at vi møder andre med udgangspunkt i, lige hvor de er.

Det ER en rutine at ringe rundt til potentielle kunder, det kommer vi ikke udenom. Men vi kan komme udenom at gøre arbejdet rutinepræget. Gerne rutineret, selvfølgelig, men sandelig også med plads til motivation og begejstring, som er selve brændstoffet til succes, og hvor du kan gå hjem fyldt med tilfredshed over egen indsats, og samtidig glæde dig til i morgen!

Fra stilstand til proaktiv indsats
Vil DU forvandle stilstand til proaktiv indsats gennem en sprudlende peptalk. Bryd de dræbende rutiner, og få dem erstattet med lyst og begejstring og ikke mindst med det gode humør, der ofte overvinder selv de vanskeligste hurdler.

Verden er i voldsom forandring. Men du bliver ikke forandringsparat uden drive og motivation. Husk! – vi er mennesker og ikke robotter. Omgå andre positivt og målrettet. Det er vigtigt at møde andre, der hvor de er, og at have hjertet med, når vi kommunikerer. Det er lige netop dér, resultaterne kommer! Tænk altid på at manglende udvikling ender med afvikling.

Book mig til en peptalk og blive inspireret til, hvordan empati, intuition, drive og motivation baner vejen til en bedre salgssucces og smiley’er på bundlinjen. Få et par rigtige gode råd med hjem til, hvordan du selv bliver en super mødebooker og åbner døren til succes.

Mødebooking

Spark døren op til det afgørende kundemøde! Skal du bruge en telefonisk døråbner på jagten efter nye kunder, så lad mig booke dit første og altafgørende salgsmøde.

Salgstræning

Vil du lære, hvordan du booker dine egne salgsmøder, eller mangler du bare en effektiv opfrisker, så ved jeg alt, hvad der er værd at vide om salg, mødebooking og CRM-systemer.

METTES INDSATS HAR SKAFFET OS MANGE NYE KUNDER

Mette er en meget åben og hjertelig person som arbejder effektivt og meget målrettet. Jeg har igennem mange år haft stor glæde af Mettes indsats med mange nye kunder til følge.

Jesper F. Zethner

Zethner Byggerådgivning

VI KAN IKKE KLARE OS UDEN HENDE!

Vi benytter både Mette til at booke møder med potentielle kunder og til at aktiv kundeservice for eksisterende kunder. Begge dele løser hun over al forventning og med en ekstrem effektivitet. På den tekniske side, har Mette været hurtig til at sætte sig ind i vores komplekse produkter, husker hvad andre har fortalt hende om vores og konkurrerende produkter, og så er hun blevet superbruger af vores CRM-system. Vi kan ikke klare os uden hende!

Thomas Graabæk

GRAPHISOFT Center Danmark

METTE ER EN ABSOLUT STJERNE AT ARBEJDE MED

For Resights har Mette både ageret hardcore mødebooker, hjulpet med peptalks omkring salg for teamet samt udøvet privat salgscoaching for nogle af vores kollegaer. Mette er proaktiv, selvkørende og kommer med relevant feedback. Mette er en absolut stjerne at arbejde med. Ganske simpelt kun rosende ord herfra. 

Lars Horsbøl

Resights

Få inspiration
til proaktivt salg

Kontakt

Ring på

2465 7794

Send en mail

mette@norja.dk