2465 7794 mette@norja.dk

KUNDERNE SIGER

KUNDERNE SIGER

OVERBEVISER POTENTIELLE KUNDER – MED HUMOR OG VENLIGHED

Mette har et utroligt talent i forhold til at kunne komme i tale med alle typer mennesker. Hun navigerer ubesværet på tværs af direktører og produktansvarlige, går forbi “gatekeepers”, og overbeviser potentielle kunder – med humor og venlighed – om, at de ikke skal gå glip af at se vores produkt. Når jeg efterfølgende møder kunderne, referer de til en positiv dialog og tilføjer “hun er godt nok vedholdende – du må endelig hilse hende”.

Vi benytter både Mette til at booke møder med potentielle kunder og til aktiv kundeservice for eksisterende kunder. Begge dele løser hun over al forventning og med en ekstrem effektivitet. På den tekniske side, har Mette været hurtig til at sætte sig ind i vores komplekse produkter, husker hvad andre har fortalt hende om vores og konkurrerende produkter, og så er hun blevet superbruger af vores CRM-system. Vi kan ikke klare os uden hende!

Thomas Graabæk

GRAPHISOFT Center Danmark

JEG KENDER IKKE NOGEN, DER SOM METTE ER I STAND TIL AT BOOKE MØDER

Mette har, med sin store erfaring, ihærdighed og strukturerede indsats, været en meget værdifuld samarbejdspartner for os.

Det betyder, at hun både eksekverer effektivt på det vi har aftalt og tør udfordre os. Derfor har hun både skabt resultater og samtidigt bidraget til at udvikle nye og mere effektive salgsprocesser ved brug af f.eks. Salesforce, LinkedIn og Teams-formøder.

Mette satte sig meget hurtigt ind i, hvad det er for en virksomhed vi driver, hvilke kunder vi har, hvad deres typiske udfordringer er og hvilke salgsargumenter der er de bedste.

Mange af vores kunder er topdirektører i de allerstørste danske virksomheder, som nok er de allersværeste personer at få sat i tale. Og jeg kender ikke nogen, der som Mette er i stand til at booke møder med den målgruppe, hvilket har resulteret i nogle rigtigt store kundeprojekter for os.

At hun så samtidig er en meget energisk, livsglad, humoristisk, positiv og optimistisk person, gør jo bare at fornøjelsen ved samarbejde med Mette endnu større.

Jesper Krogh Jørgensen

Customer Experience Office

PLUDSELIG VAR DER FLERE MØDER I KALENDEREN!

Efter at Mette er begyndt at booke møder for os, er der pludselig kommet en del nye møder i kalenderen, og kvaliteten af møderne er høj. Mange af møderne resulterer i et salg. Jeg er meget glad og kan derfor varmt anbefale at få Mette til at booke dine salgsmøder!

Carsten Esbensen

30A Photo

JEG GIVER MINE VARMESTE ANBEFALINGER

Jeg giver mine varmeste anbefalinger til Mette Norja for hendes ihærdige og konkrete indsatser for at hjælpe os med at opnå kontakt til nye spændende kundeemner, samt opfølgning på disse. Vi har samarbejdet i en lang årrække og Mette har således bidraget særdeles positivt til at sikre positiv og attraktiv tilgang af ny forretning.

Svend-Erik Nielsen

Innovision Kompetenceudvikling

HUMØRBOMBEN METTE KAN VARMT ANBEFALES

Mette har været vores mødebooker gennem rigtig mange år og vi er utroligt glade for hende. Hun har et indgående kendskab til vores branche og hvordan vi adskiller os fra vores konkurrenter. Hun kommunikerer på alle niveauer og vi hører kun godt om det indtryk hun (altid) efterlader hos kunderne. Humørbomben Mette kan varmt anbefales til alle, der skal have booket møder og sparket dørene op til mere salg.

Lars Bundgaard

LogistikCenteret A/S

METTE ER EN ABSOLUT STJERNE AT ARBEJDE MED

For Resights har Mette både ageret hardcore mødebooker, hjulpet med peptalks omkring salg for teamet samt udøvet privat salgscoaching for nogle af vores kollegaer. Mette er proaktiv, selvkørende og kommer med relevant feedback. Mette er en absolut stjerne at arbejde med. Ganske simpelt kun rosende ord herfra. 

Lars Horsbøl

Resights

METTES INDSATS HAR SKAFFET OS MANGE NYE KUNDER

Mette er en meget åben og hjertelig person som arbejder effektivt og meget målrettet. Jeg har igennem mange år haft stor glæde af Mettes indsats med mange nye kunder til følge.

Jesper F. Zethner

Zethner Byggerådgivning

Her er flere virksomheder,  jeg har hjulpet gennem årene

 • Transition Partner ApS
 • Sapiens Consulting ApS
 • ConsilioNexus ApS
 • Informationworker ApS
 • SundTrivsel A/S
 • Fænø Design ApS
 • PCSYS A/S
 • Mentorix Danmark ApS
 • Konella Gruppen ApS
 • Nilausen Management
 • Vibeke Hartkorn Kommunikation
 • Speedrecruiters ApS
 • Forandringskompagniet
 • SMT House
 • LED iBond A/S
 • CultureCare

Skal jeg også hjælpe

dig med dit salg?

KONTAKT

Ring på

2465 7794

Send en mail

mette@norja.dk