2465 7794 mette@norja.dk

Mødebooking

MØDEBOOKING

Spark døren op til det afgørende kundemøde

Skal du bruge en telefonisk døråbner på jagten efter nye kunder, så lad mig booke dit første og altafgørende salgsmøde.

Med et solidt fundament af viden om dine produkter eller ydelser finder vi i fællesskab de helt rigtige potentielle kundeemner, og du får forvandlet dine ”kolde” emner til de varmeste, personlige salgsmøder.

Min passion og motivation ligger i at få formidlet netop din virksomheds budskaber via en bevidst og målrettet kommunikation, som får booket møder i din kalender.

Når alt kommer til alt, så handler det ganske enkelt om at have hjertet med og omgås hinanden positivt og målrettet. Det er dér, resultaterne kommer!

Når mødet er booket, står døren åben, så du nu selv kan gennemføre det efterfølgende salgsarbejde, og få dine ordre i hus.

Salgstræning

Vil du lære, hvordan du booker dine egne salgsmøder, eller mangler du bare en effektiv opfrisker, så ved jeg alt, hvad der er værd at vide om salg, mødebooking og CRM-systemer.

Peptalk

Få gejsten tilbage! Book mig til en peptalk og blive inspireret til, hvordan empati, intuition, drive og motivation baner vejen til en bedre salgssucces og smiley’er på bundlinjen.

JEG KENDER IKKE NOGEN, DER SOM METTE ER I STAND TIL AT BOOKE MØDER

Mette har, med sin store erfaring, ihærdighed og strukturerede indsats, været en meget værdifuld samarbejdspartner for os.

Det betyder, at hun både eksekverer effektivt på det vi har aftalt og tør udfordre os. Derfor har hun både skabt resultater og samtidigt bidraget til at udvikle nye og mere effektive salgsprocesser ved brug af f.eks. Salesforce, LinkedIn og Teams-formøder.

Mette satte sig meget hurtigt ind i, hvad det er for en virksomhed vi driver, hvilke kunder vi har, hvad deres typiske udfordringer er og hvilke salgsargumenter der er de bedste.

Mange af vores kunder er topdirektører i de allerstørste danske virksomheder, som nok er de allersværeste personer at få sat i tale. Og jeg kender ikke nogen, der som Mette er i stand til at booke møder med den målgruppe, hvilket har resulteret i nogle rigtigt store kundeprojekter for os.

At hun så samtidig er en meget energisk, livsglad, humoristisk, positiv og optimistisk person, gør jo bare at fornøjelsen ved samarbejde med Mette endnu større.

Jesper Krogh Jørgensen

Customer Experience Office

METTES INDSATS HAR SKAFFET OS MANGE NYE KUNDER

Mette er en meget åben og hjertelig person som arbejder effektivt og meget målrettet. Jeg har igennem mange år haft stor glæde af Mettes indsats med mange nye kunder til følge.

Jesper F. Zethner

Zethner Byggerådgivning

VI KAN IKKE KLARE OS UDEN HENDE!

Vi benytter både Mette til at booke møder med potentielle kunder og til at aktiv kundeservice for eksisterende kunder. Begge dele løser hun over al forventning og med en ekstrem effektivitet. På den tekniske side, har Mette været hurtig til at sætte sig ind i vores komplekse produkter, husker hvad andre har fortalt hende om vores og konkurrerende produkter, og så er hun blevet superbruger af vores CRM-system. Vi kan ikke klare os uden hende!

Thomas Graabæk

GRAPHISOFT Center Danmark

Få din egen personlige mødebooker

Kontakt

Ring på

2465 7794

Send en mail

mette@norja.dk