2465 7794 mette@norja.dk

Telemarketing

Mødebooking

Spark døren op til det afgørende kundemøde

Telemarketing

Mødebooking

Spark døren op til det afgørende kundemøde

Skal du bruge en telefonisk døråbner på jagten efter nye kunder, så lad NORJA booke dit første og afgørende salgsmøde.

Fra ”kolde” emner til de varmeste, personlige salgsmøder
Med et solidt fundament af viden om dine produkter eller ydelser finder vi i fællesskab de helt rigtige potentielle kundeemner, og du får hjælp til at forvandle dine ”kolde” emner til de varmeste, personlige salgsmøder.

Få dine møder i kalenderen
Jeg elsker at tale i telefon, og med et varmt og ægte smil få dine møder i kalenderen. Hos mig er der ingen robotter eller irriterende telefonsælgere, kun rigtige mennesker, præcis som dem, der sidder i den anden ende af røret og forventer at få klar og seriøs besked om netop dit budskab.

Hav hjertet med – så kommer resultaterne
Jeg er ligefrem, glad for udfordringer, og selvom jeg umiddelbart bruger komplicerede teknikker, så er der altid følelser, fornemmelser og intuition med i hele forløbet.

Når alt kommer til alt, så handler det ganske enkelt om at have hjertet med og omgås hinanden positivt og målrettet. Det er dér, resultaterne kommer!

Når mødet er booket, står døren åben for dig
Når mødet er booket, står døren åben, så du nu selv kan gennemføre det efterfølgende salgsarbejde, og få din ordre i hus. Så lad NORJA booke dine møder, og lad mig gøre det så godt, at dine kunder selv åbner døren næste gang!

Sådan forvandles ”kold canvas” til varmt salg!