2465 7794 mette@norja.dk

GL Salgstræning

Lær hvordan med din personlige salgstræner

Har du brug for at lære, hvordan du booker dine egne salgsmøder, eller mangler du bare en effektiv opfrisker, så ved NORJA, hvad der er værd at vide om salg og telemarketing. Med din helt egen personlige salgstræner, kan du lære kunsten at ringe ”kold canvas” og få varme salgsmøder i kalenderen, samt få vist vejen til, hvordan du løfter dit salg til et markant højere niveau.

Det er jo ikke nogen hemmelighed, at rigtig mange sælgere har meget let til overspringshandlinger, når det gælder mødebooking, opfølgning og salg på telefonen. Uden arbejdsglæde bliver resultaterne derefter.

Den situation får vi vendt om sammen. Vi skal i dybden fra starten. Hvordan segmenterer du? Hvordan opbygger du en database? Hvad er egentlig dine egenskaber, og hvad er fordelene ved dig og dine produkter, og hvad får dine kunder ud af NETOP at købe dine produkter?

Planen er lagt, og du skal nu igennem alle de vigtigste faser, der løser koden, åbner døren og får salget gennemført. Berøringsangsten forsvinder, og du kommer igen til at mærke motivationen og ægte glæde ved at gå i gang med arbejdet. Du vil hurtigt opleve, hvordan din performance bliver langt bedre, når du bruger din intuition, nogle enkle teknikker og slipper af med personlige barrierer.

Vi hjælper dig også gerne med implementering af CRM systemer og undervisning i, hvordan du bruger dem.

Ring på 2465 7794 eller skriv til mette@norja.dk og lad os få en uforpligtende snak, så vi sammen kan få kunderne til at sige JA til salg.