2465 7794 mette@norja.dk

GL Om Mette Norja

Mette Norja

Social empati, brug af intuition og ikke mindst en proaktiv indstilling til livet har ført mig gennem en spændende karriere inden for mange hjørner af salg i forskellige brancher. Salg i marken, telemarketing, mødebooking, underviser eller peptalk – stort drive og evnen til at skabe motivation skal der til, hvis du som jeg tror på og vil arbejde efter mottoet: ”Udvikling frem for afvikling”.

Jeg er årgang 67 med en butiksuddannelse i 80’erne og en merkonomuddannelse i salg- og marketing fra 90’erne.

Det er ikke altid nemt at være beskeden og tilbageholden, når man som jeg med mit gode humør altid er positiv, udadvendt og sprudler af energi.

I 2003 startede jeg med stor succes som selvstændig erhvervsdrivende firmaet MN Support. I august 2012 fik vi vokseværk og skiftede navn til NORJA med udvidet indhold, nyt design og identitet. Det betyder, at jeg i dag er stolt af at have flere dygtige og erfarne mødebookere og konsulenter på mit team.

Jeg elsker mit job, og som tovholder på alle projekter og aktiv mødebooker vedligeholder jeg løbende mine egne teknikker og erfaringer.

Ring til mig på 2465 7794 eller skriv til mig på mette@norja.dk og få inspiration til, hvordan vi sammen siger JA til mere salg.