2465 7794 mette@norja.dk
[rev_slider alias="slider7"]

NORJA – sammen siger vi JA til salg

Velkommen til din skræddersyede løsning på effektiv mødebooking, personlig salgstræning, peptalk og foredrag, der løfter dit salg til nye højder! NORJA har siden 2003 hjulpet små og mellemstore virksomheder med at bane vejen til succes.

Spark døren op til mere salg

Skal du bruge en telefonisk døråbner på jagten efter nye kunder, så lad NORJA booke dit første og altafgørende salgsmøde. I fællesskab finder vi de helt rigtige kunder, og du får hjælp til at forvandle dine ”kolde” kundeemner til de varmeste personlige salgsmøder. Når mødet er booket, står døren åben, og du kan nu selv gennemføre det efterfølgende salgsarbejde og få ordren i hus.

Lær hvordan

Har du brug for at lære, hvordan du booker dine egne salgsmøder, eller mangler du bare en effektiv opfrisker, så ved NORJA hvad der er værd at vide om salg, telemarketing og CRM systemer. Du får din egen personlige salgstræner.

Peptalk

Hos NORJA elsker vi at sælge og fortælle, hvordan man gør det helt rigtigt. Få et effektivt salgskick i telemarketing. Book Mette Norja til en peptalk eller et foredrag om hvordan empati, intuition, drive og motivation er vejen til en salgssucces, der kan aflæses på bundlinjen.

Dit fremtidige salgsarbejde bliver oven i købet sjovere end før. Uden angst for telefonen, uden stress og hævede skuldre. Kort sagt handler det om, hvad du kan få ud af at samarbejde med os, hvad enten du bruger os, som din ekstra mødebooker eller som rådgivere på alt, hvad der har med effektiv telemarketing at gøre.

Lad os prøve hinanden af!

Klik dig rundt på sitet, bliv inspireret og ring for et personligt og uforpligtende møde, hvor vi finder ud af, om vi ”svinger sammen”. For det er selvfølgelig forudsætningen for at nå topresultater, at vi er enige om målet og vejen dertil.

Ring på 2465 7794 eller skriv til mette@norja.dk og lad os få en uforpligtende snak, så vi sammen kan få kunderne til at sige JA til salg.