2465 7794 mette@norja.dk

GL_Peptalk

Få gejsten tilbage!

Hos NORJA elsker vi at sælge og fortælle andre, hvordan telefonen skal bruges som det vigtigste salgsværktøj, når døren skal åbnes til nye og vedvarende kunderelationer.

Det ER en rutine at ringe rundt til potentielle kunder, det kommer vi ikke udenom. Men vi kan komme udenom at gøre arbejdet rutinepræget. Gerne rutineret, selvfølgelig, men sandelig også med plads til motivation og begejstring, som er selve brændstoffet til succes, og hvor man kan gå hjem fyldt med tilfredshed over egen indsats og samtidig glæde sig til i morgen!

Mette Norja har evnen til at forvandle stilstand til proaktiv indsats gennem en sprudlende peptalk. Bryd de dræbende rutiner, og få dem erstattet med lyst og begejstring og ikke mindst det gode humør, der ofte overvinder selv de vanskeligste hurdler.

Verden er i voldsom forandring. Derfor holder de gamle rutiner ikke mere. Men man bliver ikke forandringsparat uden drive og motivation. Husk! vi er mennesker og ikke robotter. Det er vigtigt at møde andre, der hvor de er, og at have hjertet med, når vi kommunikerer og ikke mindst omgå hinanden positivt og målrettet. Det er netop dér, resultaterne kommer! Tænk altid på at manglende udvikling ender med afvikling.

Book Mette til en peptalk eller et foredrag om hvordan empati, intuition, drive og motivation er vejen til salgssucces og smiley’er på bundlinjen. Få samtidig et par rigtige gode råd med hjem til, hvordan du selv bliver en super mødebooker og åbner døren til succes.

Spark døren op til mere salg og ring på 2465 7794 og hør selv hvordan.